NOTA DE PREMSA

Torró denuncia l'agressió urbanística que es projecta per al Maigmó

Lluís Torró, cap de llista d'EUPV per les comarques d'Alacant, exigeix que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer es pronuncie davant del Pla de "El Aljibe"

El cap de llista d'Esquerra Unida per Alacant, Lluís Torró, considera el Pla Parcial del Aljibe (Tibi) com una nova agressió urbanística a l'entorn paisatgístic de gran valor del Maigmó.

El projecte, en el que s'especifica que es construiran 1.200 habitatges, zones comercials i vials de fins 25 metres d'ample suposa un crim mediambiental a un entorn "de gran vulnerabilitat a ser impactat" com esmenta el propi document.

Torró exigeix a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que es pronuncie davant l'esmentat PAI i es reitera en la seua demanda que es modifique la llei per a que els informes de la Confederació siguen vinculants ja que és "l'única manera de poder planificar el territori coherentment".

Finalment Torró recorda que Esquerra Unida imposarà una moratòria urbanística a tot el territori rebutjant els PAI's que estiguen fora dels plans generals d'ordenació urbana i revertint les requalificacions alienes a una ordenació sostenible del territori.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson