Torró: "Esquerra Unida aposta per modificar la llei per a que els informes de Confederació siguen vinculants"

Lluís Torró, cap de llista d'EUPV per les comarques d'Alacant, considera que els dictàmens, tant de la Sindicatura de Greuges com de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer posen de manifest que "l'urbanisme valencià és insostenible".

El cap de llista d'Esquerra Unida per Alacant, Lluís Torró, considera que els dictàmens, tant de la Sindicatura de Greuges com de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer posen de manifest que "l'urbanisme valencià és insostenible" i encara que cal felicitar-se per aquesta notícia "arriba massa tard per frenar la depredació del territori".

“Izquierda Unida va presentar una esmena a la llei del sòl al Congrés dels Diputats per a que els informes de les confederacions hidrogràfiques siguen vinculants i no sols preceptius com fins ara. Aquesta proposta va ser rebutjada pels socialistes que ara tracten de rectificar presentant-hi recursos jurídics a un ritme que no rectificaran res de substancial".

Per això, Torró exigeix que es modifique la llei per a que els informes de la Confederació siguen vinculants per ser aquesta "l'única manera de poder planificar el territori coherentment.

Finalment Torró recorda que "Esquerra Unida imposarà una moratòria urbanística a tot el territori rebutjant qualsevol PAI que es trobe fora dels plans generals d'ordenació urbana i revertint les requalificacions alienes a una ordenació sostenible del territori. Una proposta que els socialistes van refusar quan van negociar la moció de censura contra Camps però que haurien d'acceptar si aspiren a governar la Generalitat".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell