NOTA DE PREMSA

Torró acusa al PP d'emprar també a les empreses de manera partidista

Lluís Torró, candidat d’EUPV a Les Corts, no té cap dubte que “el PP està darrere de la decisió de Kelme de retirar el patrocini al jugador del Barça, Oleguer Presas”

El candidat d’Esquerra Unida per les comarques d’Alacant, Lluís Torró, comenta sobre la retirada del patrocini de Kelme al jugador del Barça, Oleguer Presas, que “es tracta d’un fet molt preocupant que ens porta a un estat d’excepció no declarat, perquè es sanciona econòmicament la llibertat d’expressió”.

“Des d'alguns sectors, com l'aparell mediàtic del PP però també des de l’aparell econòmic que domina, la gent que expressa les seves idees es perseguida”.

El candidat d’esquerres recorda que la firma de roba i calçat esportiu, amb seu a Elx, porta anys intervinguda per la Generalitat Valenciana després que se li concedira un crèdit de nou milions d’euros per evitar la fallida econòmica.

Torró apunta que “el Partit Popular no té prou pressionant el poder judicial i emprant les institucions que governa de manera partidista per imposar la seua peculiar visió de l’Estat espanyol. Ara també estan movent a les empreses afins per tal de castigar als qui no comparteixen les seues opinions sectàries”.

“El que li ha passat a Oleguer és tot un símbol i un avís a navegants. El Partit Popular mourà cel i terra per castigar als lliurepensadors. Tot aquell que no considera a Espanya com una ‘unidad invisible en lo universal’ serà castigat amb l’insult des de les seus ones celestials, però també econòmicament, com hem pogut comprovar".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson