NOTA DE PREMSA

Torró exigeix a Francesc Camps que cesse a Gema Amor "o haurà de dimitir ell mateix"

El número u de Compromís per les comarques d'Alacant, Lluís Torró, considera "provat" que Gema Amor "ha participat de la trama de factures falses i dels sobrecostos de Terra Mítica"

El candidat autonòmic d'Esquerra Unida del País Valencià considera "provat" que la consellera i exdirectora de la Societat Parc Temàtic d'Alacant, Gema Amor, "ha participat de la trama de factures falses i dels sobrecostos injustificats de les obres de Terra Mítica".

Torró diu que "la societat pública va acabar pagant els sobrecostos davant les queixes dels accionistes de l'empresa de capital privat i públic, Terra Mítica", és a dir, "el profitós negoci de cobrar factures falses i sobrecarregar el cost de les obres realitzades l'hem pagat íntegrament els ciutadans i les ciutadanes a través dels impostos".

"L'estafa a les arques públiques, mitjançant empreses inexistents i factures falses, pot arribar a pujar fins a 143 milions d'euros, un sobrecost del 59 % sobre el pressupost inicial del parc".

El candidat d'esquerres diu que "tot açò sota la supervisió de Gema Amor al comandament de la Societat Parc Temàtic d'Alacant, actual Societat Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana".

"La implicació és evident i el president de la Generalitat no pot seguir amagant la gepa, absentant-se de Les Corts per a no respondre a les nostres preguntes", per a Torró "La seua única eixida és cessar immediatament Gema Amor o dimitir ell mateix, com a màxim encobridor de la investigació actual i per obstaculitzar la constitució d'una comissió ad hoc a Les Corts per a depurar responsabilitats polítiques".

El candidat del Compromís considera "justificat el nerviosisme que fa palès el Consell davant aquest tema" perquè "Amor ja va dir que ella hi estava assabentada de tot, com també ho estava Francesc Camps, Gerardo Camps i Vicent Rambla".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell