NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida recolza les reivindicacions dels metges "en precari"

Lluís Torró, cap de llista d'EU-Compromís per les comarques d'Alacant, denuncia la situació a la que el Consell ha dut a la sanitat pública

Lluís Torró, candidat a les Corts d'EUPV i cap de llista del Compromís per les comarques d'Alacant, recolza les darreres mobilitzacions que s'han efectuat en defensa d'una sanitat digna, de qualitat i per a tots. Torró es refereix tant a la concentració contra la privatització del pàrquing de l'Hospital General d'Alacant com a la mobilització dels metges "en precari".

Aquests fets demostren la desídia vers la sanitat pública qyue l'ha dut al seu estat actual de degradació. La situació de precarietat dels professionals de la sanitat "sols pot repercudir negativament en el servei al ciutadà". "No pot ser que la meitat de la plantilla es trobe en estat precari mentre el Consell fa enormes despeses de diners en Terres Mítiques i Americ's Cups".

Per acabar, Torró assegura que "com a premissa bàsica de la nostra política sanitària cal defensar allò públic, considerem les infraestructures sanitàries públiques com a lements fonamentals per garantir la gratuïtat, l'equitat i la solidaritat en les prestacions de la salut, defensant el manteniment de la titolaritat pública de les institucions, amb personal i serveis propis organitzats i gestionats per l'administració".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell