NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida recolza la vaga de metges i les reivindicacions de la plataforma "10 minuts"

Lluís Torró, candidat d'EUPV i cap de llista del Compromís per les comarques d'Alacant, denúncia la situació dedegradació a la que el Consell ha portat a la sanitat pública


Lluís Torró, cap de llista d'EU-Compromís per les comarques d'Aalcant, recolza la vaga en atenció primària convocada per la "Plataforma 10 Minuts" amb la finalitat de reivindicar més recursos i millors condicions per a l'Atenció Primària, amb compromisos clars d'increment pressupostari.

Torró recorda les darreres mobilitzacions que s'han produït en defensa d'una sanitat pública digna de qualitat i per a tots, com la concentració contra la privatització del pàrquing d'Alacant, davant la qual EUPV defensa la seua titularitat pública, com a la mobilització dels metges "en precari".

Aquests fets demostren "la desídia del Consell vers la sanitat pública, que la ha dut a la seua actual situació de degradació". La situació de precarietat dels professionals de la sanitat "sols pot repercudir negativament en el servei a la ciutadania".

Per últim, Torró assegura que "com a premissa bàsica de la nostra política sanitària cal realitzar una defensa d'allò públic, considerem les infraestructures sanitàries públiques com a elements fonamentals per tal de garantir la gratuïtat, l'equitat i la solidaritat en les prestacions de la salut, defensant el manteniment de la titularitat pública de les institucions, amb personal i serveis propis organitzats per l'administració".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)