NOTA DE PREMSA

EU-Compromís alerta que l'eix València-Múrcia-Madrid de Camps és un "ens absurd" que "perjudica els interessos valencians"

El diputat de la coalició, Lluís Torró, insta al president de la Generalitat a “fer política amb majúscules i seure amb les comunitats del nostre entorn i amb el govern central”

El diputat d’Esquerra Unida-Compromís, Lluís Torró, ha criticat aquest matí la reedició per part del PP de les cimeres entre els presidents de les comunitats valenciana, murciana i madrilenya, governades pels populars, com una iniciativa “de caràcter estrictament electoral i sense cap interés polític, social ni econòmic”.

“L’eix València-Múrcia-Madrid que està impulsant el president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, és un eix absurd, una plataforma que no ajuda a resoldre els nostres problemes i que, en realitat, perjudica els interessos valencians”, va afegir.

Per a Torró, “aquestes reunions entre presidents del PP sols tenen un únic objectiu: erosionar el govern central amb problemes artificials la majoria de vegades, però no hi ha cap contingut que conduïsca a la resolució de problemes. Tot és una pura estratègia electoral de cara a les eleccions generals i demostra que anem a tindre uns mesos totalment estèrils de cara a desfer conflictes i treballar de forma conjunta”.

A continuació, el diputat instava Camps a “fer política amb majúscules” i “seure amb les comunitats del nostre entorn i amb el govern central”. “Allò difícil és negociar amb administracions amb un altre signe polític, però eixe és el camí per solucionar problemes. L’actual estratègia victimista tindrà algun rèdit electoral però sols serveix per empantanar i eternitzar les qüestions”.

“La resolució dels nostres problemes passa amb el diàleg amb Múrcia, però també amb Catalunya, Aragó i Castella la Manxa, els territoris que ens envolten i amb els quals compartim infraestructures i problemàtiques semblants en matèria de turisme, indústria o agricultura. I per descomptat, tot passa també per negociar amb el govern central”, conclogué.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià