NOTA DE PREMSA

EU acusa a RENFE de "manca de previsió" per deixar passatgers en terra del regional Alacant-València

El diputat Lluís Torró considera “inacceptables” les pràctiques d’overbooking a la xarxa ferroviària i diu que és “una nova mostra de l’abandó dels trens convencionals”

Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), a través del seu diputat autonòmic, Lluís Torró, ha criticat aquest matí el fet que desenes de passatgers del regional Alacant-València es quedaren ahir en terra, tot i haver adquirit el seu bitllet, per manca de places en el convoi. Torró va ressaltar la “manca absoluta de previsió de RENFE de no habilitar més places davant un pont” i, sobretot, va destacar com a “inacceptables” les pràctiques d’overbooking a la xarxa ferroviària.

“A nosaltres ens sembla totalment tercermundista deixar persones que havien adquirit el seu bitllet sense viatjar i el fet que els que ho poderen fer viatjaren en condicions d’hacinament. A hores d’ara, amb la informatització dels sistemes, sembla inconcebible que no s’haja atés una major demanda previsible, d’una altra banda, en un pont com aquest i amb les condicions meteorològiques que s’havien donat durant el cap de setmana”, va explicar el diputat.

Torró, en tot cas, va afirmar que “s’ha d’anar més enllà perquè aquest episodi, que no és aïllat, és una mostra més de l’abandonament a què s’està sotmetent la xarxa ferroviària convencial de regionals i rodalies a causa de la construcció de les grans línies d’alta velocitat”. “Es tracta d’una responsabilitat compartida per socialistes i populars i una política que nosaltres no compartim de cap de les maneres”, va afegir.

El diputat va argumentar que “hi ha una altra manera de fer les coses que passa per atendre les necessitats de la majoria de la població i invertint el necessari per tindre serveis públics de qualitat”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell