NOTA DE PREMSA

EU insta el Consell a "oblidar-se del boato de la cimera i treballar de veritat contra el canvi climàtic"

El diputat Lluís Torró adverteix que la promoció de València “passarà a l’oblit i ens quedarem amb un futur incert”

El diputat autonòmic d’Esquerra Unida a les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha valorat positivament el desenvolupament a València de la cimera sobre el canvi climàtic però ha instat al Consell a “oblidar-se del boato i la difusió mediàtica que ha tingut l’esdeveniment i treballar de veritat contra el canvi climàtic”.

“El fet que aquesta important cita s’haja celebrat al País Valencià és molt interessant i s’ha de valorar, però correm el risc de recrear-nos en les qüestions col·laterals i no prendre nota de les importants conclusions que s’han extret i que afecten de manera molt directa i molt preocupant el nostre país”, va explicar, va posar com a exemple el fet que “als pressupostos de la Generalitat per a 2008, la despesa global específica per aquest concepte disminueix, la qual cosa és un indicador de la importància que té per al PP el tema”.

De fet, Torró apuntava que la promoció obtinguda per València “passarà ben prompte a l’oblit i ens quedarem amb un futur incert provocat per l’augment de temperatures i els corresponents problemes per al medi ambient i per a la nostra activitat econòmica”.

“Encara no hem vist que el president de la Generalitat, Francisco Camps, o cap altre càrrec del seu partit haja fet autocrítica per haver fomentat un model econòmic i de destrucció del territori i dels recursos naturals que alimenta directament i contribueix de manera decisiva al canvi climàtic”, va raonar Torró, qui va exigir a continuació “un gir copernicà en la forma en què s’ha afrontat al País Valencià aquest greu problema”.

Comentaris

  1. Hola,

    Hem vist el teu blog i està molt bé.
    T'invitem a que visitis www.bleews.cat, un portal amb tota la informació catalana aportada pels propis usuaris mitjançant els seus blogs i per les empreses mitjançant les seves notícies. Si t'interesa pots registrar-te, com han fet molts altres blocaires polítics, i pots enllaçar el teu blog a la categoria de política o de blogs personals per tal d'incrementar les visites cap a aquest. Cada cop que publiquis una entrada en el teu blog apareixerà automàticament a bleews per ser valorada per més usuaris (això si, només es publica el titular i una petita part, es a dir, si volen llegir-la o deixar-vos comentaris han de fer-hi clic i aniran cap al vostre blog). També pots fer que els usuaris del teu blog votin les teves noticies, formar grups d'usuaris amb notícies similars, etc.

    Per qualsevol altra cosa el nostre mail és info@bleews.com

    Salutacions,

    L'equip de Bleews

    PD: sentim haver contactat per mitjà d'un comentari, però no hem trobat cap altra manera de fer-ho. En tot cas no cal que el publiquis.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell