NOTA DE PREMSA

EU exigeix al Consell acabar "amb l'ostracisme i el menyspreu" cap a les víctimes de l'accident de metro

El diputat Lluís Torró considera “inhumà” que el col·lectiu “haja de manifestar-se encara reclamant dignitat”

El diputat autonòmic d’Esquerra Unida a les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha exigit aquest matí al Consell de la Generalitat “acabar immediatament amb l’ostracisme i el menyspreu a què s’està condemnant a les víctimes de l’accident de la Línia 1 del Metro de València”.

“El PP no té suficient amb haver eludit qualsevol tipus de responsabilitat política en el tema, tot i tractar-se d’un dels sinistres més greus dels darrers temps, sinó que, a més, continua sotmetent a les víctimes al maltractament i la marginació”, explicava.

D’una altra banda, Torró considerava “inhumà” que el col·lectiu de víctimes “haja de manifestar-se encara reclamant dignitat i que se’ls tracte de forma justa”. “El seu pecat, però, és haver patit un accident que el Consell sempre ha tractat de soterrar per interessos electorals fins el punt de no ser rebuts pel president de la Generalitat, una actitud que contrasta amb la forma en què el PP tracta a les víctimes d’unes altres situacions”.
El diputat, finalment, va subratllar que “cada volta està més clar que l’accident es podria haver evitat, a la llum de les declaracions davant la jutge dels experts” i va coincidir amb les víctimes en el “contrasentit que el PP exigisca responsabilitats d’unes altres administracions que ell mateix no s’aplica”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell