NOTA DE PREMSA

EU demana al PP que "afronte la preocupant realitat econòmica del País Valencià"

El diputat Lluís Torró diu que les “males xifres de l’atur en tots els sectors són un indicador més que estem entrant en crisi”

El diputat autonòmic d’Esquerra Unida a les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha demanat al govern valencià, en mans del Partit Popular, que “afronte de forma immediata la preocupant realitat econòmica del País Valencià en comptes de voler imposar en la societat valenciana una visió triomfant i propagandística que no té res a veure amb els problemes reals dels treballadors i treballadores i del teixit empresarial”.

Torró va fer referència al conflicte entre el president de la Generalitat, Francisco Camps, i la patronal alacantina, per valorar la situació actual com de crisi, com “una mostra més de l’autisme i la manca de visió amb què està gestionant el PP la situació”.

“El problema, tanmateix, és que la realitat no es pot amagar perquè les males xifres de l’atur en tots els sectors, conegudes hui, són un indicador més que estem entrant en crisi si no estem ja immersos de ple”, va explicar el diputat. Torró va ressaltar els augments en termes interanuals i va insistir en la idea que “tots els sectors han vist augmentar la desocupació”.

“No es tracta de traslladar un missatge alarmant a la societat, sinó d’exigir a qui governa, i continuarà fent-ho almenys tres anys, que reconega els problemes i es pose mans a l’obra”, conclogué.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell