NOTA DE PREMSA

EU reclama als governs central i autonòmic que "acaben ja amb la indefinició" respecte de la línia Xàtiva-Alcoi

El diputat Lluís Torró que “s’ha de fer alguna cosa ja amb una infrastructura cabdal per al desenvolupament de les Comarques Centrals”

El diputat autonòmic d’Esquerra Unida a les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha reclamat aquest matí als governs central i autonòmic, en mans respectivament de PSOE i PP, que “acaben ja amb la indefinició” respecte de la línia ferroviària Xàtiva-Alcoi i es tanque un procés que ha deixat “durant més de 20 anys aquesta infraestructura en terreny de ningú i totalment abandonada”.
“Al marge del procés de transferències entre el govern central i autonòmic, que encara està per veure que abaste a tota la xarxa de rodalies, hi ha sobre la taula des de temps quasi immemorial un problema que és la gestió i la potenciació de la línia Xàtiva-Alcoi que no pot esperar per més temps”, va explicar, i va definir la situació com “urgent i, per a la formació que jo represente, totalment prioritària”.
“En resum, s’ha de fer alguna cosa ja amb una infraestructura cabdal per al desenvolupament de les Comarques Centrals. És necessària una clarificació sobre la gestió i, sobretot, una potenciació en forma d’inversions en la xarxa, en els trens i en capital humà”, va explicar Torró.
El diputat va acusar a continuació a socialistes i populars a “esborrar pràcticament de l’agenda política totes aquelles infraestructures ferroviàries que no són l’AVE, una actitud que pot tindre conseqüències nefastes en el futur immediat com s’està veient a Catalunya”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell