NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EUPV): “La petició d’una moratòria urbanística al País Valencià és ja un clam de tot l’espectre polític europeu”

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, entén que les declaracions formulades ahir per eurodiputats socialistes i també del Partit Popular Europeu, en les què es demana una moratòria urbanística al País Valencià, són un missatge clar i contundent de tots els colors polítics de l’eurocambra.

Torró recorda a més que aquesta petició no fa més que “reafirmar el que EUPV ja va demanar en la primera comissió de medi ambient d’aquesta legislatura, on deixarem patent la nostra exigència d’una moratòria en tota la franja litoral del País Valencià, per frenar l’absolut desgavell urbanístic. En aquell moment el PSOE i el PP la varen rebutjar, i ara els eurodiputats dels seus propis grups ens donen la raó”, explica Torró.

“Cada vegada que el tema urbanístic valencià passa per Brussel·les ix un missatge clar: la revisió de la legislació i la frenada a l’abús urbanístic”, manté el diputat d’EUPV. “No es pot tolerar més casos com el de Parcent, sense informes d’impacte ambiental o amb informes que no garantixen l’aigua. Són exemple del desficaci de la gestió urbanística del Consell”.

Per a EUPV, una moratòria urbanística no significa deixar de construir absolutament, “però sí l’establiment d’uns límits fixats i l’adequació a la llei i a les exigències europees”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià