NOTA DE PREMSA

EUPV preguntarà al conseller d’Infraestructures sobre les instal·lacions industrials que el PP vol ubicar en la zona d’ampliació del Port d’Alacant

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró instarà al Consell a que siga la nova plataforma logística d’Alacant la que acollisca els dipòsits de fertilitzants i biodiesel i els silos de ciment que estan projectats en aquesta zona d’ampliació del Port. Torró recorda a més que aquest espai industrial del Port no compta amb una avaluació d’impacte ambiental específic.

EUPV recorda que la decisió de traslladar a aquesta zona d’ampliació del Port les instal·lacions industrials ve provocada per l’objectiu del PP de deixar espai per a les regates Volvo. “És previsible que aquestes activitats no innòcues, produisquen un fort impacte paisatgístic i comporten riscos ambientals i sanitaris”, explica Torró.

El diputat autonòmic d’EUPV a més assenyala el rebuig dels veïns que viuen a 500 metres de l’ampliació del Port, “exigeixen que es faça cas a les recomanacions d’allunyar el trànsit i les activitats industrial del Port dels nuclis urbans”.
EUPV preguntarà al conseller Flores precisament sobre la possibilitat de que aquesta reivindicació veïnal siga una realitat i les instal.lacions industrials es traslladen a la nova Plataforma Logística d’Alacant, “així es mantindrien a més els efectes econòmics i de creació d’ocupació d’aquesta plataforma, al mateix temps que es preservaria el perfil paisatgístic i la plurifuncionalitat d’usos turístics i comercials del Port d’Alacant, desactivant també l’alarma social que ha provocat aquesta ampliació del Port”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson