NOTA DE PREMSA

EUPV exigeix al Consell que no s’inhibisca de la situació del treballadors de la Levantina

El diputat d’EUPV a les Corts, Lluís Torró, preguntarà aquesta vesprada al Consell sobre la situació laboral que afecta a quasi 200 treballadors d’aquesta marbrera, ubicats en tres fàbriques de Novelda, “i demanarem que prenga cartes en l’assumpte”, manifesta Torró. Al plenari d’aquesta vesprada acudirà una representació dels treballadors de l’empresa

EUPV ha mostrat el seu recolzament als treballadors d’aquesta empresa, els quals es voran afectats pels comiats a conseqüència de que Levantina preten tancar dos de les seus plantes de producció i reduir la plantilla en una tercera.

Lluís Torró ha advertit que el tancament d’aquestes fàbriques “suposarà un impacte molt negatiu en Novelda i en tota la comarca del Vinalopó, i per això creem que el Consell ha d’implicar-se i intervindre per evitar que aquesta situació genere mals pitjors”.

EUPV considera que la crisi “no pot socialitzar-se a tots. Aquesta empresa ha crescut en Novelda, ha superat altres crisis i ha anat creixent en llocs de treball, però ara, quan els beneficis no s’han repartit abans, es vol que la crisi se socialitze. És tremendament injust per als treballadors”.

Al plenari d’aquesta vesprada acudirà una representació dels treballadors de l’empresa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson