NOTA DE PREMSA

EUPV insta al Consell a intervindre per evitar l’execució de la variant d’Altea

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, preguntarà en les Corts, sobre la posició de la Conselleria d’Infraestructures respecte aquesta obra, la qual compta amb una forta oposició social. EUPV a més ha demanat al Consell que sol•licite al Ministeri de Foment que es recupere l’AP7 com alternativa a la variant

El Ministeri de Foment ha licitat recentment la variant d’Altea, un projecte que compta amb una potent oposició social, i respecte al què ja s’han manifestat en desacord, fins i tot, els propis ajuntaments afectats: Altea i Alfàs del Pí.

Torró ha afirmat que la Conselleria ha de donar el seu parer sobre aquesta obra i sobretot, segons el diputat, “ha d’aclarir si pensa intervindre d’alguna manera per minimitzar les nombroses i greus afeccions ambientals i particulars que aquesta obra provocarà”, afegeix.

EUPV a més ha instat al Consell a que sol•licite al Ministeri de Foment el rescat de l’AP7 i l’alliberament del peatge, “perquè amb aquesta actuació, es faria ja innecessari la intervenció de la variant d’Altea. Seria la millor alternativa”, puntualitza el diputat d’EUPV.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson