NOTA DE PREMSA

EUPV sol·licitarà la compareixença del conseller per a que explique la intenció del Consell de privatitzar el manteniment dels trens i tramvies d’Alacant

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, considera que aquesta mesura és perjudicial, no genera cap tipus de benefici social, “i sols pretén atorgar negocis privats amb fons públics”

La intenció del Consell de privatitzar el manteniment dels trens i tramvies Alacant-Dènia a través de la constitució d’una empresa mixta, compta ja, tal i com recorda EUPV, amb l’oposició dels sindicats, “i nosaltres ens sumem també a eixa oposició perquè creem que no és necessari”, apunta Torró.

El diputat autonòmic d’EUPV a més subratlla: “no hi ha res que demostre que siga més eficient una privatització que la gestió pública, ni tan sols el manteniment dels ferrocarrils i tramvies. El que vol el PP simplement és afavorir els negocis privats”, critica Torró.

“Ara, amb la constitució d’una empresa mixta, es privatitza el manteniment, però és sols el principi perquè s’acabarà amb la privatització total, i és intolerable que com arguments per a justificar l’actuació el PP parle de la intenció d’expandir FGV. La expansió dels ferrocarrils i tramvies del País Valencià es fa treballant des de la gestió pública, no donant-los a les mans privades”, conclou el diputat d’EUPV.

EUPV sol·licitarà la compareixença del conseller d’Infraestructures, Mario Flores, en les Corts Valencianes, per a que explique els pormenors d’aquesta actuació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià