NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida atribueix a Camps el vell refrany castellà de: “Dime de qué presumes y te diré de qué careces”

Els diputats autonòmics d’EUPV, Glòria Marcos, Lluís Torró i Marina Albiol, han qualificat el discurs de Camps al plenari de política general “d’autocomplaent, buit de contingut, vacu, reiteratiu i propagandístic” i acusen al president del Consell de “presumir de coses en les què veritablement el seu govern ha fet fallida total, com és el cas de la sanitat i l’educació”

Marcos ha assenyalat que les paraules de Camps “han estat plenes del seu acostumat victimisme i s’ha presentat pràcticament com el successor de Jaume I, anunciant xifres que no es pot creure cap persona, perquè no tenen res a vore amb la realitat i fent promeses impossibles de complir”.

El diputat Lluís Torró ha afegit al respecte que Camps ha fet durant el discurs “un exercici increïble que presumir precisament d’aquelles coses en les què el seu govern ha fracassat estrepitosament. I a les proves ens remetem, perquè està a la vista de tots els caos en l’aplicació de la llei de dependència, la privatització de la sanitat i el desficaci en l’educació”.

Per la seua banda, la diputada Marina Albiol, ha incidit en que el discurs del president del Consell ha estat “reiteratiu fins la sacietat, incidint en allò de sempre: l’aigua, la absència de diners procedents del govern central, i que hi ha un milió de persones més al País Valencià. No ens ha aportat res nou i es burla de la intel·ligència dels ciutadans i ciutadanes que esperaven un compromís seriós per a millorar veritablement la gestió política que està duent-se a terme”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià