NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida s’oposa al corredor mediterrani d’alta velocitat i adverteix del seu “greu impacte i alt cost”

Els tres diputats autonòmics d’EUPV, han votat aquest matí al plenari de les Corts Valencianes en contra de la proposició no de llei, presentada pel PP, sobre el corredor mediterrani d’alta velocitat. Torró ha explicat que l’oposició d’EUPV a aquesta obra “està més que justificada en que la inversió en alta velocitat (300-350km), a diferència de la velocitat alta (220-250km), suposa un impacte ecològic, econòmic i social molt greu”

El diputat autonòmic d’EUPV afegeix que l’alta velocitat “no és la solució al corredor mediterrani, perquè suposa d’una banda una altíssima inversió econòmica, un impacte ecològic en el territori i una rendibilitat menor que si s’executara un corredor de velocitat alta”, explica.

Per a Esquerra Unida, “els recursos són limitats i les prioritats respecte a les necessitats dels ciutadans són altres. És el cas de la potenciació del transport de mercaderies i de l’articulació del territori amb xarxes eficaces de viatgers de curta i mitja distància, què són les més utilitzades”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià