NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida exigeix a l’ADIF i a la conselleria que obriguen una investigació sobre les extraccions de grava per a l’AVE procedents de dos canteres il·legals

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que aquest fet, publicat hui a un mitjà de comunicació valencià i ja denunciat per diversos empresaris i veïns, “és intolerable i ens fa preguntar-nos quin tipus de control exerceix tant l’ADIF com la conselleria de les obres de l’AVE per a que ocórreguen aquestes il·legalitats”

Per a EUPV la responsabilitat d’aquesta actuació “recau en l’ADIF i en la Conselleria. No estem parlant d’unes obres que estan fent-se en una casa particular, sinó del projecte de l’AVE, una obra de magnitud gegantesca, que a més suposa un gran impacte, i per tant requereix de controls exhaustius”, puntualitza Torró.

El diputat autonòmic anuncia que Esquerra Unida presentarà una sèrie de preguntes sobre aquesta qüestió en les Corts Valencianes, “el Consell ha de ser coneixedor d’aquesta situació i ha d’impedir que es continuen cometent il·legalitats en una obra pública com és la construcció del traçat del tren d’alta velocitat”.

Esquerra Unida insisteix que aquestos fets “demostren una vegada més alguns dels motius pels quals ens hem oposat a aquesta obra de greu impacte ambiental”. Torró a més afegeix que aquestos incidents “corroboren la nostra opinió de que cal revisar en profunditat la política de contractacions, i sobretot demostra també l’enorme carència de mitjans d’inspecció per part de l’Administració”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)