NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida insta al Consell a “no mirar cap a altre costat” respecte els comiats temporals de Ford

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que la Generalitat Valenciana “ha d’assumir la seua responsabilitat sobre la situació econòmica per la qual travessa la indústria valenciana. Li demanem al Consell que s’involucre amb la Ford per tractar de buscar solucions als comiats massius dels treballadors, encara que siguen temporals”

Esquerra Unida enten que tant l’empresa com la Generalitat Valenciana ha de escoltar totes les reivindicacions procedents dels diversos sindicats de treballadors, “els quals estan pagant la crisi amb els continus expedients de regulació d’ocupació”, expressa Torró.

El diputat autonòmic d’EUPV recorda que la Ford en nombroses ocasions ha requerit de la intervenció de subvencions públiques per al seu funcionament, “ara és de dret que els treballadors també esperen la implicació de l’Administració per a solucionar aquesta greu situació”.

Torró exigeix al govern del PP que abandone la “postura divina en la què es troba, especialment el president Camps, qui mira cap a altres llocs i crea un núvol per ocultar els veritables i seriosos problemes dels valencians i valencianes”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)