NOTA DE PREMSA


Lluís Torró (EU): “El PP va cap al suïcidi si continua apostant per la construcció com a motor prioritari”

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, assegura que les últimes dades publicades hui sobre els excedents d’habitatges al País Valencià -entorn els 800.000 i els 1’5 milions- i la baixada del preu -un 8% en els pròxims dos anys-, “són les proves irrefutables de que seguir apostant pel model de la construcció és un autèntic suïcidi. Tanmateix el PP segueix aprovant megaprojectes urbanístics, com el Nou Mil·lenni, que no responen per a res al model de contenció econòmica que deuria aplicar-se en aquestos temps de crisi”

Esquerra Unida resumeix en una frase la situació del que ha estat el motor econòmic impulsat pel PP al País Valencià: “La construcció ha fet fallida. I aquesta és una veritat absoluta contrastada dia a dia amb les dades que estan abocant-nos a una situació gravíssima del sector immobiliari”.

Torró critica que el PP, malgrat aquesta situació, “seguisca apostant per la construcció com a motor de l’economia valenciana, abandonant així altres problemes que pateixen els valencians i valencianes, i a més fent-ho en un moment de crisi que ha estat provocat en la seua major part precisament per la permissivitat cap a l’urbanisme depredador que ha exercit el PP”.

“És un autèntic suïcidi que se seguisca amb aquest model”, continua Torró, “amb projectes com el del Nou Mil·lenni a Catarroja. No es pot arrossegar així a la ciutadania, el que ha de fer el Consell és aplicar d’una vegada per totes una moratòria urbanística, posar en marxa mesures com les de facilitar els lloguers i l’accés a l’habitatge buit i promocionar un nou model productiu que aposte per l’I+D+I, que defense els sectors tradicionals com la indústria i l’agricultura i aquells sectors vinculats al medi ambient, com el reciclatge i les energies renovables”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)