Esquerra Unida mostra la seua satisfacció pel rebuig del Consell als PAI de Parcent

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que aquesta decisió de la Conselleria de Medi Ambient “ha estat aconseguida gràcies a la pressió i mobilització social de la plataforma de veïns i a la seua implicació política institucional. Durant quatre anys han estat denunciant i impedint l’especulació urbanística i la destrucció del territori que suposaven aquestos tres projectes urbanístics”

Torró assegura que l’organització de la gent de Parcent “front aquesta barbàrie urbanística ha estat fonamental, i és un exemple a seguir de tenacitat i de valor per transformar la realitat en la què vivim”.

Esquerra Unida considera que l’exemple de Parcent “hauria de ser copiat per la Conselleria en altres municipis del País Valencià amb situacions similars. És el cas, per exemple, de Catarroja o inclús el de Cullera, on també s’aprovaren diversos projectes urbanístics amb centenars d’habitatges, a sols uns dies de l’entrada en vigor de la nova llei urbanística valencià (LUV). El Consell ha de desestimar tots aquestos plans desorbitats”.

El diputat d’esquerres recorda que en nombrosos casos “la conselleria ha donat el vist i plau a projectes que compten amb informes desfavorables sobre abastiment hídric, sobre trànsit, etc. És moment que açò no torne a succeir i que igual que ha fet amb Parcent, el Consell tinga en compte sempre els informes tècnics al respecte, ja siguen propis o d’altres institucions competents per a pronunciar-se”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià