Esquerra Unida sol·licita a Cotino que explique l’errada d’haver deixat sense protecció a milers d’hectàrees del Parc de les Hoces del Cabriel

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, demanarà al conseller que done explicacions sobre aquesta errada administrativa i sobre com pensa la Conselleria de Medi Ambient rectificar-la. “S’ha creat una situació molt preocupant, perquè estem parlant d’una zona molt ampla que ha quedat sense la protecció que suposa estar dins de la denominació de Parc Natural”

Esquerra Unida ha anunciat que presentarà una bateria de preguntes al respecte d’aquesta qüestió. “Ens preocupa moltíssim la situació d’alegalitat que està produint-se i com aquesta pot generar que alguns propietaris s’aprofiten i demanen que les seus propietats queden fora de la protecció del parc de manera definitiva. Estem parlant d’una situació molt perillosa”, alerta Torró.

El diputat d’esquerres assenyala que Cotino “no pot desviar la seua responsabilitat i esperem que actue amb celeritat per evitar, per damunt de tot, que siga el paratge el més perjudicat”, puntualitza.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell