Lluís Torró (EU): “La gestió de residus del Consell és caòtica i absolutament irresponsable”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV acusa al conseller Cotino de “no tenir cap planificació per a solucionar el col•lapse dels abocadors valencians. Les úniques respostes del PP fins ara han estat la del trasllat del fem del nord cap al sud del País Valencià i la de seguir incomplint el Pla Integral de Residus”

Esquerra Unida considera que la Conselleria no acata les directives europees. “Les plantes de tractament no funcionen, i la immensa majoria de fem acaba en abocadors on no es tractada. El Pla Integral de Residus de la Generalitat Valenciana no contempla, tal i com marca la llei, els tres objectius bàsics: reducció, reutilització i reciclatge dels residus”.

Torró explica que el trasllat dels residus de Castelló a la província Alacant –amb l’oposició dels municipis receptors inclosa- és una “solució molt dolenta. La gestió de residus s’ha de treballar en zones pròximes perquè el transport del fem és el que fa augmentar els costos, a més d’empitjorar encara més els efectes negatius del malbaratament d’energia i per tant exercir una contribució summament negativa al canvi climàtic”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell