Esquerra Unida i Fecoma-CCOO recolzen una marca de qualitat per al sector del marbre

NOTA DE PREMSA


El diputat d'EUPV a les Corts Valencianes, Lluís Torró, i els responsables local i comarcal de l'organització, Salvador Martínez i Bernabé Aldeguer, també es van reunir amb l'associació d'Alzheimer de Novelda i es van comprometre, entre altres coses, en seguir treballant per l'aplicació plena de la Llei de Dependència al País Valencià

Torró i els responsables local i comarcal d'EU s'han reunit al dia d'avui amb diverses organitzacions. A primera hora del matí van mantenir una trobada amb l'Associació de la Patronal Marbre d'Alacant, en ella es van intercanviar impressions respecte a la situació del sector del marbre a la Comunitat Valenciana, es van tractar temes important com l'ocupació, formació professional, polítiques industrials i una marca de qualitat que d'un valor afegit a la pedra de la comarca. Esquerra Unida sobre aquest últim aspecte ja va presentar un proposició no de llei que va ser aprovada en les Corts Valencianes. A pesar que la patronal no crega que siga una bona mesura per al sector, EU ja s'està treballant en aquesta direcció, perquè pensa que aquesta iniciativa pot beneficiar al sector.

En aquesta línia també es manifesten els representants de Fecoma-CCOO, que també van estar reunits a última hora del matí amb el Diputat. En aquesta reunió amb representants sindicals i treballadors del sector, es van posar de manifest diverses iniciatives a dur a terme. Miguel Ángel Martínez, responsable de Fecoma-CCOO, va coincidir a impulsar diverses propostes per a millorar el sector, una d'elles és la creació d'una escola professional per al sector de la pedra natural, polítiques que incentiven la creació d'ocupació i donar un major protagonisme a la Comissió Sectorial de la Pedra Natural, per entendre que deu ser la ferramenta de treball de tots els agents, empresarials, sindicals i polítics, amb l'únic objectiu d'unir esforços i cercar punts de trobada en una mateixa direcció. Salvador Martínez, coordinador local d'EU Novelda, va destacar la labor que es ve fent durant els últims anys en col·laboració amb els sindicats i el treball que s'està desenrotllant en les corts pels diputats d'EUPV per a fer arribar les propostes del sector.

Una altra de les reunions que es va mantenir durant el matí va ser amb l'associació d'Alzheimer de Novelda. En ella es va poder conèixer la problemàtica de l'associació i dels seus familiars. En roda de premsa Lluís Torró va criticar la poca sensibilitat del Consell en aquests assumptes com la llei de Dependència, que no ha sigut capaç de desenrotllar i aplicar-la, permetent que existisquen famílies en situacions realment complicades. EUPV exigirà al Consell que invertisca més diners en polítiques socials que permeten desenrotllar la Llei de Dependència i que permeta crear ocupació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell