Esquerra Unida acusa al PP de practicar una austeritat “improvisada”

NOTA DE PREMSA

El diputat d’EUPV, Lluís Torró, ha assenyalat que els retalls del pressupost que el Consell preveu per al pròxim mes abril “són una mesura fruit d’una dolenta política econòmica, absolutament improvisada i que es planifica únicament quan el govern s’alerta davant la caiguda d’ingressos”. Torró, a més, destaca que aquesta política “no és gens apropiada perquè suposa una contenció de la despesa social en època de crisi”

Per a Esquerra Unida el govern del Generalitat “hauria d’aplicar-se l’austeritat a altres despeses totalment innecessàries i socialment improductives. Cal un correcció immediata de l’organització de grans esdeveniments així com de la política balafiadora de personal en algunes conselleries”, precisa Torró.

El parlamentari d’esquerres acusa al PP de fer una política que retalla les partides “precisament més necessàries, com és el cas de la política cultural – teatres o bandes música- o la política social, on la l’aplicació de la Llei de Dependència és el cas més sagnant”.

Esquerra Unida ja advertí fa mesos que el pressupost autonòmic “no contemplava la situació de crisi que estem vivint”. Torro també remarca que el PP practica una política fiscal “que no obliga a aquells que han eixit beneficiats de l’època de bonança a repartir eixos beneficis. El PP segueix optant per no pujar els impostos a qui més té” .

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià