Esquerra Unida denuncia que el projecte de privatització del TRAM d’Alacant no apareix signat per cap tècnic

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha anunciat que presentarà una bateria de preguntes al conseller d’Infraestructures, Mario Flores, per a que explique, entre altres qüestions aquesta absència d’autors tècnics del projecte. A més Torró afirma que EUPV va acudir la passada setmana a la conselleria d’Infraestructures en Alacant per a consultar el projecte, obert ja el termini d’al•legacions, “i no se’ns va permetre accedir a ell”, denuncia

Esquerra Unida detalla que el projecte de privatització de la línia 2 del TRAM d’Alacant compta amb dos annexos, un pla d’explotació i coordinació de serveis i un estudi econòmic financer. “En aquesta documentació no apareix cap signatura d’un tècnic”.

Torró detallà que aquest projecte contempla a més de la privatització de la gestió de la línia per un termini de 15 anys, la pretensió de realitzar una concessió d’obra pública per la qual l’empresa concessionària tindria durant 40 anys el dret exclusiu d’ús tant de la infraestructura d’aquest tram, com d’un aparcament soterrani, el de Luceros.

“Flores haurà de donar explicacions públiques sobre aquestes últimes qüestions, així com sobre l’absència de signatura de tècnics en el projecte i sobre el fet que els ciutadans no hagen pogut accedir a aquest una vegada s’haja obert ja el període de consulta i al•legacions. Ens preguntem si hi ha alguna cosa que amagar”, arremet el parlamentari d’EUPV.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià