Lluís Torró (EU): “La gestió de la conselleria en el CIP Príncep Felip sembla la del professor Bacterio”

NOTA DE PREMSA 

El grup parlamentari d’Esquerra Unida ha sol·licitat la compareixença del conseller de Sanitat, Manuel Cervera, en les Corts Valencianes, per a que explique la situació que està donant-se al Centre d’Investigació Príncep Felip, on els investigadors estan mostrant el seu malestar continu pels comiats i altres irregularitats que estan produint-se a aquest centre científic. “Aquesta manera d’actuar de la conselleria, sense responsabilitzar-se de la situació, és una gota més que afegir a la desgavellada i irresponsable gestió que està duent a terme en aquest centre”, critica el diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró

Torró ha manifestat que les continues irregularitats en la gestió d’aquest centre “mereixen una resposta del conseller davant les Corts de manera immediata. Cervera haurà d’explicar-nos per què estan acomiadant-se a treballadors sens motivacions aparents, per què estan convocant-se vagues dels treballadors, així com altres fets, com el plagi d’un article científic per part de qui ha estat subdirector del centre durant cinc anys i ha acabat anant-se en qüestió d’hores sense cap explicació”.

Per a Esquerra Unida, aquesta política del Consell en matèria científica “és més pròpia del professor Bacterio d’Ibáñez, que de una gestió seriosa. El que està ocorrent al centre Príncep Felip no és més que la mostra de la política de despesa del PP: destinar molts pocs diners a investigació científica. A més, la escassa inversió que dedica a centres dependents de la conselleria, sembla que es gasta molt malament, de forma opaca, sense control de la gestió i allunyant-se dels objectius que haurien de tenir aquestos diners”. Torró insta a més al conseller a seure amb els investigadors “i escoltar les seues reivindicacions. No pot fer oïts sords a les vagues i als fets que estan ocorrent en aquest centre”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià