Lluís Torró (EUPV): “Miró anuncia amb pólvora de rei les subvencions al Circuit Teatral però encara no ha reunit a la comissió de baremació”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró adverteix que les xifres oferides per la consellera de Cultura, Trini Miró, sobre l’augment d’ajuntaments en el Circuit Teatral, “estan esbiaixades i manipulades i sols pretenen defensar el nou sistema imposat pel Consell. Miró ens ven les sol•licituds com si foren fets consumats, burlant-se de la nostra intel•ligència i intentant confondre als ciutadans. La consellera no diu, per exemple, que encara no ha reunit a la comissió tècnica de baremació per resoldre les propostes de programació dels ajuntaments, encara que sí llança una onada de percentatges i xifres per justificar la seua gestió, amagant”

Torró destaca que de moment “la única cosa que hi ha, és simplement les sol•licituds dels consistoris que seran impossibles de complir. Quan Teatres de la Generalitat resolga l’ordre de les ajudes, la meitat de les propostes ja hauran mort esperant”, manifesta.

Esquerra Unida alerta que si no està resolt el procediment “no hi ha xifres que valguen. És una política de primera pedra, res més”, arremet el diputat d’esquerres qui explica que els 75 municipis sol•licitants, de ser acceptats tots, tal y com anuncia Miró, suposa 20.000 euros per cap, és a dir, un total d’1’5 milions d’euros. “Però resulta que l’ordre dota aquesta subvenció total amb una partida de 800.000 euros i Miró es tan atrevida que parla de fons addicionals. No sabem d’on pensa traure 700.000 euros més quan hi ha tones de factures que pagar”, conclou Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià