Lluís Torró (EU): “La Via Parc Nord no és la solució per a descongestionar el trànsit”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV defensà el passat dimarts a Rocafort el valor funcional de l’espai que ocuparà aquesta infraestructura, destacant el seu ús per a l’agricultura, sense oblidar el seu valor estètic. “La carretera primer es rep amb satisfacció per la necessitat d’alleujar el trànsit de les vies ja existents, però després la nova via acaba tan congestionada com les altres. La Via Parc Nord no disminuirà el trànsit de les poblacions properes”, manifestà

Durant la xerrada col•loqui sobre la Via Parc Nord que se celebrà en el casino de Rocafort, Torró exposà els arguments pels quals EUPV s’oposa a la construcció d’aquesta autovia i a altres agressions mediambientals a l’horta de la comarca, com és el cas del desviament del metro per fora de Burjassot.

El diputat d’Esquerra Unida defensà el retorn a un model d’urbanització on els serveis i comerços estiguen prop dels habitatges, “per a que la gent puga utilitzar com a vehicle la bici o el transport públic, invertint la tendència actual d’utilitzar el cotxe per a tot”.

Torró també va mostrar el seu rebuig a l’intent per part de la Generalitat d’exigir que els ajuntaments cofinancen infraestructures “que no només són responsabilitat de la pròpia Conselleria sinó que el seu pagament acaba depenent de l’especulació urbanística”, criticà.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià