Esquerra Unida denuncia el veto del PP a la compareixença de Cervera per a explicar els comiats i irregularitats al Centre d’Investigacions Príncep Felip

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha qualificat “d’increïble i absurda” la comunicació rebuda per part de la Junta de Síndics de les Corts Valencianes, en la què es comunica a Esquerra Unida l’oposició a que es tramite la compareixença del conseller de Sanitat, Manuel Cervera, “atenent a que la sol•licitud presentada pel nostre grup conté expressions ofensives. Un fet absolutament fals, perquè simplement ens limiten a demanar que Cervera comparega per a explicar la situació que viu el centre, on els investigadors s’han manifestat en contra de la política de comiats i on s’han produït diverses irregularitats”

Esquerra Unida sol•licità la compareixença del conseller de Sanitat, Manuel Cervera, en les Corts Valencianes el passat mes de març. “Ara vegem que s’utilitza qualsevol excusa absurda per a seguir no donant la cara. No entenem on es troba l’ofensa en la nostra sol•licitud. Creem que el que fa el PP és defugir la seua responsabilitat una vegada més respecte les conseqüències que està provocant la gestió que està duent a terme en aquest centre”, critica Torró.

El grup parlamentari d’EUPV ha anunciat, tanmateix, que tornarà a presentar la petició de compareixença de Cervera “tantes vegades com ens demanen, perquè creem que la situació dels treballadors del centre i les continues irregularitats en la gestió –comiats, sous elevadíssims, plagis d’articles científics, tancament de laboratoris, etc.- mereixen una resposta del conseller davant les Corts de manera immediata”.

El parlamentari d’esquerres afirma que el que està ocorrent al centre Príncep Felip “és el fruit d’una política de despesa que destina molts pocs diners a investigació científica i els pocs que deriva es distribueixen de forma opaca, sense control i allunyant-se dels objectius que haurien de tenir”, conclou.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)