Esquerra Unida denuncia que la Conselleria “no vol construir cap escola infantil a Novelda”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic, Lluís Torró, ha lamentat la resposta rebuda per part del conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, a la pregunta presentada pel grup parlamentari d’EUPV sobre la construcció d’una escola infantil a Novelda. “Font de Mora no sols arriba a la parquedat més absoluta en la seua contestació, sinó que, a més, se’n ix per la tangent i respon el que li ve en gana, obviant la pregunta concreta que li fem. Una falta de respecte més que sumar a la llarga llista”, critica

Esquerra Unida denuncià fa mesos la situació que viu la població de Novelda, qui compta amb una escola infantil des de fa molts anys que no pot cobrir “ni de lluny” la nombrosa demanda de places existent. “Tal i com li recordàrem en la nostra pregunta escrita al conseller, el PP va proposar en l’última campanya electoral la implantació progressiva de l’escolarització dels xiquets d’entre 0 i 3 anys. Aquest fet no s’ha produït i la situació de Novelda, com la de moltíssims altres municipis del País Valencià, és preocupant”, detalla Torró.

El parlamentari d’esquerres descriu que la pregunta presentada per EUPV “era molt senzilla, sols volíem saber per a quan estava previst per la conselleria la construcció d’una escola infantil al municipi. Tanmateix la resposta ens ha indignat, no sols no contesta a la nostra pregunta, sinó que, com si res, ens conta la situació de l’abonament escolar a Novelda. És a dir, recorre, com sempre, a l’escola privada”.

Per a Torró, “el PP no té cap interès ni intenció de construir una escola pública de 0 a 3 anys a Novelda, i dubtem que ho faça a altres ciutats que pateixen aquest mateix problema. Des d’EUPV insistim, una vegada més, en la necessitat d’una veritable xarxa d’escoles infantils públiques arreu de tot el País Valencià”.

Comentaris

  1. Estimado Lluir:

    Después de las terribles noticias que leo sobre lo ocurrido hoy en El Cabanyal, quiero trasmitirte toda mi solidaridad personal y política. Has estado donde tenías que estar. Creo que has actuado correctamente al ignorar una orden que considerabas injusta, lo cual te honra como persona y como político. Yo estoy orgulloso de pertenecer a un partido cuyos dirigentes son capaces de afrontar los problemas de la calle como lo has hecho tu.

    Un abrazo y no decaigas por nada del mundo.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)