Esquerra Unida exigeix a Miró que aclarisca quina serà l’ajuda que rebrà la Mostra de Teatre Valencià d’Alcoi

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha assenyalat que “l’embolic i el ball de xifres” oferit d’una banda per la consellera de Cultura i d’altra per part de la directora de la Mostra de Teatre Valencià d’Alcoi, Carmina Nácher, “posa en evidència la improvisació en els comptes autonòmics de Cultura. Torró recorda que mentre l’Ajuntament d’Alcoi anuncià primer el retall de la subvenció de 80.000 a 20.000 euros, “ara la consellera assegura que aquest retall no es produirà, però tanmateix la directora de la Mostra assegurà que hi havia una ordre de la Generalitat en la què estan consignats sols 20.000 euros. Volem una explicació clara i urgent de Miró”

Torró afirma que els balls de xifres de la Mostra de Teatre Valencià d’Alcoi “no són més que conseqüència directa de la política que està duent a terme la conselleria respecte el Circuit Teatral Valencià. Miró no es lleva la pasta dels dits i actua a força de declaracions com les de Nácher”, critica.

Esquerra Unida ha presentat una bateria de preguntes al respecte adreçades a la consellera “per a que aquesta ens explique quines són les xifres correctes, si es produirà o no aquest retall, i si no és així, com té previst la conselleria de Cultura fer-se càrrec de tota la quantitat”, explica Torró.

A més, EUPV ha sol•licitat la compareixença de la consellera de Cultura en les Corts per a que explique els canvis del Circuit Teatral Valencià “i totes les conseqüències que estan derivant-se, per exemple, el que està passant a Alcoi. Ja que el PP no ens acceptà la petició de compareixença de la directora de Teatres, sol•licitem ara la de la consellera”, subratlla Torró.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)