Esquerra Unida demana la dimissió del conseller d’Economia davant la continua pujada de l’atur

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que les polítiques del Consell per lluitar contra la desocupació “brillen per la seua absència i els plans dissenyats per a frenar la crisi són un absolut fracàs. El País Valencià continua encapçalant les xifres de l’atur, i un mes més se situa a la capçalera en creixement de l’atur, mentre a nivell estatal el nombre d’aturats disminueixen. Cal depurar ja responsabilitats i que Gerardo Camps deixe el càrrec per donar pas a altra persona que siga més capaç d’enfrontar-se a aquest gravíssim problema”

Torró ha criticat que el Consell “continue mirant cap a altre costat, més preocupat pels seus problemes derivats de la trama Gürtel i el setge al president Francisco Camps que per les conseqüències desastroses que està tenint la crisi en els treballadors i treballadores del País Valencià. Ja és hora que el PP valencià assumisca la seua part de responsabilitat en la gravíssima situació que afecta l’economia valenciana”.

El diputat autonòmic d’EUPV acusa al conseller Camps “d’estar donant l’esquena a tots els aturats i aturades. La seua gestió és absolutament ineficaç i el model econòmic del què es vanaglòria segueix generant greus diferències socials, basant-se en la reproducció del que ja hem tingut fins ara, el qual ha provocat precisament la crisi, així com deixant a un segon lloc l’atenció a les xifres de l’atur que no paren de créixer mes rere mes”, manifesta.

Esquerra Unida ha exigit en nombroses ocasions un pla de xoc contra l’atur, “així com un canvi de model que supose la priorització de la inversió productiva sobre l’especulativa, perquè és aquesta primera la que crea llocs de treball”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson