Esquerra Unida denuncia la denegació de dos compareixences de Gerardo Camps sobre els contractes amb la trama Gürtel i la visita del Papa

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha lamentat que la Junta de Síndics de les Corts Valencianes haja rebutjat la tramitació de dos compareixences del conseller d’Economia, Gerardo Camps, sol•licitades per Esquerra Unida i en les què es demanava al conseller explicacions sobre els contractes de diverses conselleries amb les empreses vinculades al cas Gürtel i sobre els sobrecostos de l’organització de la visita papal. “De nou el PP, no sols boicoteja la tasca de control de l’oposició, sinó que ens nega als valencians i valencianes sense cap altra explicació la transparència que ha de tenir l’Administració. Aquest fet sols fa que reafirmar-nos en allò de que alguna cosa tèrbola hi ha al darrere d’aquell que amaga”

Torró ha anunciat, a més, que Esquerra Unida tornarà a presentar la sol•licitud de les mateixes compareixences. “Resulta incomprensible que no pugam saber el que demanem sense altra justificació que la denegació”.

El parlamentari d’esquerres afirma que l’oposició a que aquestes compareixences es tramiten “és, si cap, més greu quan dia rere dia estem coneixent a través dels mitjans de comunicació les suposades nombroses irregularitats que s’han produït per a beneficiar a les empreses vinculades a la trama Gürtel. Davant açò, el govern valencià el que hauria de fer és obrir portes i finestres i mostrar amb llums i taquígrafs tota la informació que des de l’oposició li venim reclamant des de fa mesos”, ha assenyalat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson