Esquerra Unida exigeix la intervenció de la Conselleria per evitar més despreniments de la muralla de Xàtiva

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha anunciat que presentarà una bateria de preguntes a la consellera de Cultura, Trini Miró, sobre l’estat de ruïna en què es troba aquesta muralla. “Reclamem a la conselleria que intervinga abans que siga massa tard, perquè els experts ja han denunciat el seu estat deplorable i si l’actuació de rehabilitació es demora més, lamentarem conseqüències molt negatives, com són els despreniments, els quals ja es varen donar fa uns mesos”

Torró insta a la consellera a ocupar-se d’aquesta situació. “El patrimoni valencià requereix d’una actuació urgent en aquest cas i en molts altres. La desídia d’aquest govern en la inversió de patrimoni és més que evident. Els tècnics ja fa mesos que portaven alertant sobre l’estat calamitós d’aquesta muralla xativina”.

Esquerra Unida reclama a la conselleria que atenga les consideracions dels experts, “així com també que inste a l’Ajuntament de Xàtiva a actuar al respecte per protegir el seu patrimoni, més quan els tècnics han destacat el valor i interès d’aquest tram de muralla”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson