Esquerra Unida exigeix a Miró que faça públic d’immediat quines seran les ajudes al Circuit Valencià de Teatres i a quins municipis aniran destinades

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que la consellera de Cultura “està amagant-se perquè no sap com fer front a la situació de desficaci en la què s’ha clavat. Quasi un mes després que es reunira la comissió tècnica que decideix sobre quins municipis podran obtenir ajudes del Circuit Valencià de Teatre, encara estem esperant conèixer la seua resolució. Sembla que les quantitats que Miró assegurà que es donarien ara no quadren”

Torró recorda que la consellera de Cultura va anunciar “amb pólvora de rei l’augment d’ajuntaments en el Circuit Teatral, però aquestes xifres estan manipulades. Miró primer retardà la reunió de la comissió tècnica de baremació per resoldre les propostes de programació dels ajuntaments, i ara és incapaç d’anunciar els seus resultats. Ens preguntem quina cosa ha d’amagar: possiblement que els comptes no li isquen”.

Esquerra Unida ja alertà que si no està resolt el procediment “no hi ha xifres que valguen. Si hi ha 75 municipis sol•licitants, de ser acceptats tots, suposa un total d’1’5 milions d’euros. Però resulta que l’ordre dota aquesta subvenció total amb una partida de 800.000 euros. Miró ha d’explicar com pensa fer-ho”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson