Esquerra Unida exigeix al Consell que prenga les mesures preventives necessàries per a la gota freda

Així com el treball efectiu contra els incendis forestals es fa abans de l'estiu, la prevenció d'inundacions exigeix començar ja a posar-se a la feina


El diputat d’EUPV a les Corts Valencianes, Lluís Torró, afirma que la neteja de barrancs “ha de fer-se durant l’estiu per a que les pluges imminents de la tardor no provoquen inundacions en molts pobles; esperem que la Generalitat estiga fent els deures en aquesta matèria”.

Davant l’arribada de les primeres tempestes de l’estiu, que ahir descarregaren precipitacions intenses al llarg de part de la costa del País Valencià, Esquerra Unida recorda la necessitat de preparar-se per a la gota freda habitual de la tardor. Per això, Lluís Torró insta al Govern Valencià a vigilar que les tasques de neteja de barrancs del País Valencià s’estiguen duent a terme “per estar preparats de cara a les pròximes pluges. El Consell ha de prendre totes les mesures necessàries per evitar situacions de risc”.

A més, el diputat autonòmic d’EUPV ha recordat també que el govern ha de vigilar igualment les condicions en què es troben els edificis públics i aquells emblemàtics “com l’Hemisfèric o el Palau de les Arts a València, que anys passats patiren problemes d’inundacions. Esperem que estiguen subsanats tots aquestos aspectes i que no es produisquen filtracions i entrades d’aigua”, explica.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson