Esquerra Unida reivindica la realització immediata de la travessia de La Font de la Figuera per ser una obra necessària per a la seguretat vial

Blanco i Zapatero es cobreixen de glòria: en compte de revisar en profunditat tota la política de carreteres i deixar de gastar-se diners en obres inútils es dediquen a paralitzar intervencions que són absolutament necessàries. A qui beneficia que l'autovia central haja tardat tan de temps en acabar-se?


El diputat d’EUPV a les Corts, Lluís Torró, demana al Consell que “prioritze aquesta reivindicació al Ministeri de Foment, perquè té poc impacte pressupostari i molt benefici per a la vertebració del País”.

Davant l’anunci del Ministeri de Foment de recuperar algunes de les obres de les què inicialment s’havia anunciat la seua suspensió, el diputat d’EUPV lamenta que “cap de les infraestructures recuperades siga en el País Valencià, malgrat que algunes no tenen un rellevant impacte pressupostari. Concretament, és el cas de la travessia de la Font de la Figuera, que resulta absolutament necessària per motius de seguretat vial, tant per als habitants del poble com per als conductors que passen per una carretera que connecta dos autovies i per la què circulen diàriament molts camions d’alt tonatge”, afirma Torró.

Per això, des d’Esquerra Unida es demana al Ministeri de Foment que “rectifique i torne a incloure la travessia de La Font de la Figuera dins de les obres de immediata realització”. Al mateix temps, Lluís Torró demana al Consell que “prioritze aquesta reivindicació al Govern Central, perquè té poc impacte pressupostari i molt benefici per a la vertebració del País”.

Així mateix, el diputat d’EUPV ha manifestat la seua preocupació per la continuació de les obres de l’autovia central en el tram del Barranc de la Batalla. “Encara que no està suposadament afectada pel retall de Foment, seguim amb preocupació les amenaces de l’empresa constructora de paralitzar la construcció d’una altra infraestructura vital per al País Valencià”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson