EUPV expressa la seua solidaritat amb els treballadors del Palau de les Arts

Per si algú dubtava que els retalls en la despes pública no acabarien en acomiadaments i en increment de l'atur


El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha manifestat que el PP descarrega sobre les esquenes dels treballadors el cost d’una gestió irresponsable i balafiadora.

Torró ha comentat la situació del Palau de les Arts, “un despropòsit mastodòntic que ha suposat el soterrament de milions i milions d’euros en ciment al servei de la megalomania dels dirigents del PP valencià”. Per al diputat d’esquerres la política cultural de la Generalitat pateix una perillosa macrocefàlia ja que els recursos que es destinen a aquesta institució (sense comptar les enormes despeses de la seua construcció) són incomparablement majors que el que es destina a la resta en termes relatius.

Per a EUPV ara, quan es fan evidents els problemes financers derivats del malbaratament de recursos públics i dels regals fiscals als rics, de nou toca pagar a la cultura i els treballadors. “El que està passant amb el Palau és tot un símbol”, assegura Torró, “en compte de racionalitzar la despesa i retallar en sous i en despesa supèrflua de la direcció, es dediquen a acomiadar els treballadors”.

Per al diputat alcoià el que caldria és incrementar els pressupostos generals de cultura per mantindre una activitat socialment imprescindible de la que depèn un sector importantíssim, qualitativament i quantitativament, de l’economia valenciana. “Amb això i una despesa racional i mesurada, seria perfectament factible mantindre l’activitat operística a València, sense acomiadaments de treballadors” ha sentenciat Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson