EUPV traslladarà a Madrid preguntes sobre l’estat del Xúquer

La situació del Xúquer és molt i greu i cal exigir al Ministeri (de Medi Ambient?) que s'hi pose a fer coses ja!


El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha manifestat la profunda preocupació del seu grup per l’estat del riu Xúquer i ha anunciat que traslladaran preguntes adreçades a la Confederació Hidrogràfica a través del seu grup parlamentari a Madrid.

EUPV s’ha fet ressò de la denúncia de Xúquer Viu sobre el fet que al llarg del passat mes el riu ha arribat assecar-se completament a l’Assut de Cullera fins en cinc ocasions. A través de Lluís Torró, diputat a les Corts Valencianes, ha manifestat la seua adhesió a les preocupacions que ha fet públiques l’entitat cívica. “Xúquer Viu es fa les preguntes pertinents: com és possible que en un any d’abundància el riu no siga capaç de mantindre el seu cabdal fins el mar?”, assenyala el diputat.

La formació d’esquerres exigirà que la CHX reta comptes d’aquesta qüestió a Madrid, a les Corts Generals. “La Confederació ha d’explicar què és el que està passant, com es controlen els usos de l’aigua i, sobretot, en quin estat es troba la tramitació del Pla de Conca. El Xúquer és un riu amenaçat de mort i, per aquesta raó, calen mesures urgents”, ha sentenciat Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson