Lluís Torró (EUPV): “el cas IVEX demostra que la corrupció té fortes arrels en el PP valencià”

Algú va dir que una justícia lenta no era justícia. En aquest cas i en aquest país, la justícia encalça la corrupció com una tortuga encalça una llebre

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha manifestat que la reapertura judicial del cas IVEX confirma que el futur del PP al País Valencià passa “ineludiblement” per la resolució judicial dels greus i cada vegada més nombrosos casos de corrupció.

Torró ha realitzat aquestes declaracions arran de la notícia que l’Audiència de València ha ordenat la reapertura del cas IVEX. Per al diputat d’esquerres, “ateses les greus irregularitats comptables que ja havia detectat el propi tribunal que va dur endavant tota la investigació el que hauria resultat un autèntic escàndol haguera estat la interrupció dels procediments”.

EUPV considera “imprescindible” que el cantant Julio Iglesias declare pels pagaments irregulars i ocults que va rebre. “Resulta evident que a l’administració del PP hi ha un autèntic continuum pel que fa a contractacions irregulars i desviament de fons públics cap a butxaques privades, siguen de particulars o del propi partit”, assegura el diputat.

Per a EUPV, a banda de les responsabilitats judicials, darrere de tota aquesta llista interminable d’afers tèrbols hi ha una sèrie de responsabilitats polítiques evidents. “Si no és el propi PP el que afronta la neteja, hauríen de ser els propis ciutadans els qui, amb els seus vots posaren fi definitivament a aquesta illa de corrupció que ha esdevingut el País Valencià sota el mandat d’aquest partit”, ha sentenciat Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Rèplica a la Consellera de Turisme i Cultura, Lola Johnson