Esquerra Unida acusa al Consell de ser el responsable “indirecte” de l’ERO a Terra Mítica

Mentiders fins el moll de l'os. Venen Terra Mítica assegurant que es respectaran els llocs de treball, que figura en les condicions de la venda: no han trigat ni un mes en incomplir-ho. Es pot tenir més poca vergonya? Què farà el PP per assegurar el compliment de les condicions?

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha anunciat que reclamarà explicacions al Consell sobre les condicions de venda del parc temàtic, “perquè està clar que aquestes no s’han respectat, a la vista dels comiats que van a produir-se del personal”. Esquerra Unida a més també reclamarà explicacions sobre els elevats salaris que mantenien els directius del parc.

La formació d’esquerres ha manifestat el seu recolzament a la postura de CCOO, qui ha estat l’únic sindicat que s’ha oposat a l’ERO de Terra Mítica, “volem que el Consell ens responga, a través de preguntes escrites que presentarem en les Corts, sobre l’incompliment que està produint-se en el parc, perquè no s’està respectant la plantilla, tal i com s’havia establer en la venda. No ha passat ni un parell de mesos i l’empresa ja incompleix i practica un ERO en el que acomiada a pràcticament la meitat del personal”.

Torró afirma, a més, que la situació en la què es produeix els comiats “deixa al descobert els elevadíssims sous que cobraven els directius del parc. Com sempre, el malbaratament dels diners i les quantitats astronòmiques acaben pagant-se entre els treballadors i treballadores de base. El Consell és el responsable indirecte d’aquesta situació que està donant-se ara”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell