Esquerra Unida acusa a Gerardo Camps de “no saber controlar el deute”

Les butxaques del Consell tenen uns forats com a gateres per on es perden els milions d'euros com aigua en cistella. Parlem de situacióm preocupant, però jo diria encara més: alarmant

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que la situació econòmica de les arques autonòmiques “és summament preocupant, i està des de fa massa anys en unes mans que no saben gestionar-la. El conseller Gerardo Camps no sap frenar el deute i una vegada més encapçalem el rànking estatal de les comunitats més endeutades. Ens preguntem si el conseller encara segueix pensant, com deia fa uns mesos, que el deute és contingut, perfectament sostenible i que respon a la situació actual econòmica. També insten al president Camps a que ens explique on està l’abundància de la que fa gal·la”.

EUPV manifesta que el PP “no té cap control del deute. Mentre aquest puja sense frenada, no assumeix cap responsabilitat”. El parlamentari d’esquerres exigeix al conseller que done explicacions en les Corts sobre aquesta situació.

Per a la formació d’esquerres, el PP ha fet una gestió financera del deute “erràtica. En lloc d’invertir en capital productiu, ho ha fet en una política de grans esdeveniments i fastos, i ha seguit rebaixant els impostos a qui més té, cosa que ha provocat realment que el deute ara estiga com està, condicionant la capacitat d’acció futura de l’administració”, subratlla Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell