Esquerra Unida recorda al Consell que la millora de rodalies “no acaba sols en el tren de Silla a Alacant”

Serà propaganda? Esperem que no, que realment siga un compromís en ferm. El que passa és que les mancances en la xarxa ferroviària van molt més enllà. Per a quan les millores compromeses en el Xàtiva Alcoi? Connectaran València amb Alacant via Alcoi (l'única connexió que garanteix l'apropament en temps entre les dues ciutats més importants del País? Quan disposaran Castelló i Alacant de rodalies? ...


NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que són moltes les línies ferroviàries al País Valencià que necessiten o bé crear-se o bé una millora, “és el cas de la conexió cap a Aragó, o la línia fins a Alcoi i la seua prolongació fins a Alacant. Esperem que el Consell i el propi Ministeri de Foment no es queden únicament en aquesta, que sens dubte, és un projecte també necessari”.

La formació d’esquerres ha manifestat la necessitat d’una “forta inversió en les conexions ferroviàries del País Valencià. Les infrestructures actualment són molt millorables i entenem que aquestes estan patint la priorització del transport per carretera o del propi AVE”.

EUPV porta molts anys reclamant la inversió en rodalies, “creem que és vital un territori vertebrat a través del tren. Torró assenyala que la dinàmica de la Generalitat i el Ministeri fins ara ha estat la d’abandonar línies com la de Gandia-Dènia, sinó també la de Xàtiva-Alcoi des de fa més de 20 anys, així com el desenvolupament d’altres línies com la que aniria cap a Aragó”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell