EU es concentra davant la Diputació d'Alacant contra la corrupció

El divendres ens vam ajuntar amb afectats per les plantes de residus davant la la porta de la Diputació. Davant d'un nombrós públic (que hi anava a veure la Copa del Món de fútbol que s'hi exposava) vam protestar contra la corrupció rampant del PP, vam exigir la dimissió de Ripoll i vam reivindicar una gestió adequada dels residus. Donant la vara!

NOTA DE PREMSA

La dimissió de Ripoll, el rebuig a la corrupció i la reivindicació d'una gestió responsable, sostenible i pública dels residus han centrat la concentració convocada per EU davant la Diputació en protesta pel cas Brugal.

Durant la protesta, que ha comotat amb la presència del candidat d'EU a l'alcaldia d'Alacant i membre de l'àrea de medi ambient d'EU, Miguel Ángel Pavón, del diputat per les comarques del sud a les Corts Valencianes, Lluís Torró, i de l'associació de veïns del sector nord del Camello (afectats per la planta de residus, el consorci de la qual també presideix Ripoll), s'ha desplegat una gran pancarta davant de la tanca de la Diputació, s'ha llegut un manifest, s'han cridat diversos lemes i s'ha oferit una degustació de "xoriços Brugal".

EU demana que es reinicie de nou el procés per a aprovar el projecte de gestió de residus de la Vega Baixa i decidir l'emplaçament de la planta comarcal, de manera que existesca una ampla participació ciutadana i s'aposte per la gestió pública dels residus mitjançant una empresa pública que siga creada pel Consorci.

Durant la protsta, que ha estat seguida per més de cent persones, s'ha cridta RIPOLL DIMISSIÓ, NO A LA CORRUPIÓ; BRUGAL I GÜRTEL, XORIÇOS A LA PRESSÓ; RIPOLL EIX I DÓNA LA CARA, i s'han repartit "montaditos de xoriço Brugal" per a que cada participany s'imaginara que cada mos servia per apartar de la vida pública a un "xoriço" del cas Brugal.

Per últim, Miguel Ángel Pavón i Lluís Torró consideren que la decissió del Consorci d'unicar la planta a Albatera no solucionarà el problema (ja s'anuncien recursos judicials per part de l'Ajuntament i de col·lectius veïnals de la localitat) i insten el Consorci a reiniciar el procés per a intentar consensuar en la comarca la ubicació de la planta i el projecte de gestió de residus.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell