Lluís Torró (EU): “El finançament insuficient també és responsabilitat del Consell”

Molt de victimisme, però de forment ni un gra. Ara posen el crit en el cel amb xifres... però perquè no ho van fer abans? És vergonyós, en compte de gestionar es dediquen a veure com li treuen profit partidista a tot

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV manifesta que les advertències del Comité d’Experts, que hui fa públiques un mitjà de comunicació, “no ens arriben de sorpresa. El problema financer que ens pot suposar aquest dèficit caurà en els mans del PP per a convertir-se en un exercici més de victimisme de cara al Govern central. Des d’EUPV insistim que ambdues administracions són responsables, perquè el Consell tampoc ha sabut negociar un model que ens condemna a una situació de les arques delícadíssima. Esperem que el conseller Camps es pose en marxa per arribar a un acord i solucionar el que pot suposar un col•lapse en les arques autonòmiques”.

Torró argumenta que el que al model injust del govern de Zapatero, “se li suma la ineficàcia del govern de Camps, qui no ha intentat ni pressionar, ni fer valdre les interessos dels valencians i valencianes”, critica.

Esquerra Unida insta al conseller d’Economia “a gestionar de manera òptima els recursos i intentar abastir un pacte amb l’administració central, “perquè, si tal i com adverteixen els experts perillen els serveis públics davant possibles retalls, seria del tot inacceptable que una vegada més la mala gestió i la crisi la paguen els de sempre”, afirma el parlamentari d’esquerres.

Per a Torró, “mesures com la de la creació d’un comité d’experts, haurien d’haver-se iniciat abans. El Consell ha actuat tard i és responsable també d’aquest insuficient finançament”, critica.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell