Esquerra Unida exigeix al Ministeri de Cultura que atorgue l’assignació econòmica corresponent per a l’ampliació del Sant Pius V

Hi ha coses difícils d'entendre. Perquè abandona el govern de Madrid el Sant Pius V?Sembla clar que els retalls ataquen la cultura, però la selectivitat que s'hi aplica no és gens justa. I menys amb la cultura valenciana

NOTA DE PREMSA

La formació d’esquerres reclamarà al Govern central, a través del diputat de IU, Gaspar Llamazares, i amb la presentació d’esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat, que s’aprove l’ampliació d’aquest museu “i es destine d’una vegada per totes la quantitat econòmica per a que el projecte es faça efectiu. Són massa anys els què porta aquest museu, un dels més importants d’Espanya, esperant una ampliació absolutament necessària”, afirma el diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró.

Torró considera que el govern estatal “actua de manera molt injusta quan incorpora en els pressupostos partides econòmiques elevades per a altres museus i altres projectes, i deixa arraconat el Sant Pius V. No creem que la gestió de González-Sinde estiga sent equànim”, critica.

Esquerra Unida ha anunciat, a més, que realitzarà també les actuacions pertinents en les Corts Valencianes, “per reclamar que aquesta remodelació siga possible quan abans”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià