Esquerra Unida presentarà una PNL perquè es potencie la producció pròpia al Teatre Principal

Ahir la Conselleria reconeixia a través d'un informe que Teatres de la Generalitat havia d'assumir la programacíó del Teatre Principal de València. Hui anunciem que anem a dur una proposta per a que això no es quede en aigua en cistella. O almenys que el PP es mulle públicament

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha afirmat que la Conselleria de Cultura ha d’adquirir un “compromís seriós després de rectificar ahir la seua pretensió de deixar al Teatre Principal en mans privades durant uns mesos. És necessari que canvie la gestió que ha dut fins ara i potencie la producció pròpia i la vida d’aquest escenari al marge de la competència amb els teatres privats”.

El diputat d’esquerres ha anunciat que EUPV presentarà una proposició no de llei a Les Corts Valencianes, en la què reclamarà que Teatres de la Generalitat “establisca el model adequat per al Principal, el programe d’una vegada per totes en l’objectiu de promocionar un teatre de qualitat, la producció pròpia i les obres en valencià”, explica.

Per a Torró, la consellera Miró “té ara l’oportunitat d’endreçar el camí que fins ara havia conduit de manera dolenta la directora de Teatres de la Generalitat, Inmaculada Gil-Lázaro, totalment desautoritzada amb la rectificació d’ahir que dona la raó a la pressió mediàtica i a EUPV, qui van denunciar la cessió del Principal a la SGAE”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

La memòria obrera al País Valencià